2020-02-09 07:43:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Felerősödik önben az önmegvalósítás vágya

Napi horoszkóp február 9-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma Oroszán-telihold van, ez sok energiát ad, de legalább ennyit igényel is. Gyermekeivel, szerelmével töltheti a napot, de kell egy kis időt szentelnie barátaira is.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Telihold a karrier és az otthon területét állítja szembe, itt kell önnek egyensúlyt teremteni. Családjának is szüksége van önre, de a feladatai is igényelnek egy kis odafigyelést, hiszen hivatásából tudja fenntartani családja anyagi biztonságát.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A harmadik és a kilencedik sorsterület fontosságát emeli a ki a mai Telihold. Az elmúlt időszakban sokat kalandozott és sok kisebb hétköznapi gondja akad, amelyeknek megoldása nélkül a hétköznapi élete nem élhető - most ezeket kell elrendeznie. Hirtelen rövidebb utazásokon kell részt vennie.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A mai Telihold arról szól, hogy az intimitás területén, az adok-kapok kérdésében kell megteremtenie az egyensúlyt. Fejezze ki a saját igényeit, de a másik elvárásaira is figyeljen. A Telihold önnek mindig egy kissé felturbózott energiát ad, és önre van legnagyobb hatással, hiszen a Hold a jegyének is uralkodója.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Telihold az első és hetedik sorsterületét, azaz a párkapcsolati tengelyét emeli első helyre. Felerősödik önben az önmegvalósítás vágya, most a valódi igényeire figyel. Nagyon fontos az ön számára – és ezt szinte gyermeki őszinteséggel fejezi ki-, hogy megkapja párjától a törődést és a gondoskodást.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma szeretné a gondolatait összeszedni, márpedig ez egy kis egyedüllétet kíván. Nem baj, ha a partnerének ez nem tetszik, az ön lelki nyugalmánál most nincs semmi fontosabb!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Azt már tudja, hogy önt mi teszi boldoggá, de ma ráébred, hogy mások életében is milyen nagy szerepe van a jelenlétének. Szívesen segít a barátainak, főleg okos tanácsaival.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mai Telihold kiemeli a karrier fontosságát. Az elmúlt időszakban sok időt töltött a családtagjairól való gondoskodással, most viszont reflektorfénybe kerül, és nagy elismerés övezi munkáját. Főnökei kiemelik önt, egy váratlan munkalehetőséget is kínálhatnak önnek, amely megköveteli a felelősségvállalást, de ez az ön személyiségétől nem áll távol.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Mostanság a racionális megfontolás befolyásolta döntéseiben, most viszont eljött a kaland ideje! Szívesen vállal kockázatot, és még szívesebben indul útnak. Kedvére vannak a komoly, filozofikus eszmecserék is.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Lehet, hogy most pénzügyi elszámolásai kerülnek fókuszba, vagy nagyobb összegű pénzt kap. Ön kényelmesen érezte eddig magát és biztonságban, de fontos önnek, hogy teljesen tisztességesen járjon el a pénzügyekben.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A jelenlegi Telihold a párkapcsolati helyzetét emeli ki. Ne csak a saját igényeire figyeljen oda, eljött az ideje a kompromisszum szükségességének. Kezdő lépésként hallgassa meg a másikat is!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A mai Telihold arra sarkalja önt, hogy életmódján vagy a napi rutinján változtasson. A lélek területeit az elmúlt napokban nagyon körbejárta, most arra van lehetősége, hogy tegyen valamilyen javítást akár a munkakörülményei vagy a hétköznapi életében, például induljon el edzeni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: